Default welcome msg!

Om Kapuka

Absolut billigste priser på fine kvalitets smykker. 

kapuka.dk er en international Internet baseret smykke og ædelstensforretning. Vores forretningsgrundlag er salg af smykker og ædelstene til rene grossistpriser.

Vi indkøber fine smykker og ædelstene overalt i verden fra konkursboer, kuratorer, auktioner og private, overvejende let brugte som vi polerer op så de igen fremtræder som nye.

Vores udsalgspriser er oftest under den pris som andre guldsmede- og juvelerforretninger indkøber lignende smykker til og ofte også under smykkets oprindelige fremstillingspris.  

Vores egen smykkeserier fra KAPUKA Copenhagen er unikke håndfremstillede smykker med ædelstene nøje udvalgt og fremstillet i højeste kvalitet i samarbejde med de bedste juvelerer rundt omkring i verden hvor lønningerne er væsentligt lavere men hvor fremstilling af smykker har været tradition i århundrede og hvor kvaliteten er helt i top. 

Hos kapuka.dk har vi ikke fin forretningsadresse på strøget i København der skal forrentes. Men selv om vores udstillingsvindue er Internettet, kan og opfordrer vi alle kunder til at besøge vores showroom og prøve smykkerne før køb. 

Hos kapuka.dk kan alle vores smykker certificeres af uddannet gemmolog. Det sikre dig også bedre ved en forsikringsskade eller i forhold til købeloven og forbrugeraftaleloven, at du har dokumentation på kvaliteten af det smykke eller den ædelsten du har købt. 

[profiler]
Memory usage: real: 23330816, emalloc: 22944224
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem