GENMÆLE

Desværre er det nødvendigt, for at beskytte vores forretning, at tage til genmæle og herigennem dokumenterer Allan Nobel' injurier og dokumentfalsk mod Gauguin Trading og dets ejer Troels 0livero samt på vegne af adskilligere andre der er ofre for mandens kriminalitet. Han er bl.a andet dømt i landsretten for overtrædelser af injurielovgivningen mod Troels Olivero, ligesom det fremgår af domsudskrift at manden er idømt fængsel. Vi offentligør ikke hans domme, men de kan ses og downloades på allan-nobel.com. 

Desværre har manden spredt så mange forfalskninger og injurier på nettet at flere stiller spørgsmål til os i den forbindelse og i stedet for at bruge tid på at forklare hver enkelt af vores kunder er denne genmælde og dokumentation nødvendigt.

Allan Nobel har gennem en årrække brugt sit liv på at forfølge adskillige personer og selskaber på Internettet, herunder nedgøre selskabers produkter, forfalske dokumenter samt opfinde og forfalske domme som han uploader på Internettet, med det formål at få andre til at fremstå som utroværdige eller ligefrem kriminelle i offentlighedens øjne, alene med den hensigt at skade disse personer og selskaber, oftest i samme branche som han selv opererer.

Hans speciale, ud over at forfalske dokumenter, er at blogge indlæg og injurier mod diverse forretningsfolk, oftest med falske idenditeter fra kvinder for at gøre det mere troværdigt, hvis navne han bruger uden deres vidende.  

 

 

Se dokumentation og download hans domme på https://allan-nobel.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

dømt fængsel - dømt for injurier - tiltalt for dokumentfalsk -  bedrager - kriminelle allan nobel - dkekas ivs - allan nobel dømt i landsretten.