GENMÆLEGENMÆLE MOD ALLAN NOBEL, NOBELANTIK.DK, RANDERS AUKTIONER,  DKEKAS IVS
OG WEBDANE (SAMME PERSON), Benzonvej 6, 8930 Randers

Se domme nedenfor (FÆNGSELSDOM)

 

Se billede af manden her

Desværre er det nødvendigt, for at beskytte vores forretning, at tage til genmæle og herigennem dokumenterer Allan Nobel Andreasson' injurier og dokumentfalsk mod Kapuka.dk, Gauguin Trading og dets ejer Troels Olivero, samt på vegne af adskilligere andre der er ofre for mandens kriminalitet, ved at offentliggøre de domme han har modtaget, og kriminelle tiltaler anklagemyndigheden har rejst mod Allan Nobel Andreasson gennem årene. Vi kan, på grund af dataloven, kun offentliggøre de domme eller de kriminielle tiltaler anklagemyndigheden har rejst mod manden der vedrører os, selv om det kun er en lille del af hans synderegister. Til gengæld har vi en retsafgørelse at vi kan offentliggøre hans domme og tiltaler.

Seneste nyt: Nu forsøger Allan Nobel Andreasson at klistre Internettet til med falske producerede "Wanted by the Police" plakater hvor det påstås at Troels Olivero er eftersøgt i USA for børneporno. Galskaben har ingen grænser når det gælder denne mand. Manden er jo syg i hovedet og med en ulækker personlighed.

Allan Nobel Andreasson har gennem en årrække brugt sit liv på at forfølge adskillige personer og selskaber på Internettet, herunder nedgøre selskabers produkter, forfalske dokumenter samt opfinde og forfalske domme som han uploader på Internettet, med det formål at få andre til at fremstå som utroværdige eller ligefrem kriminelle i offentlighedens øjne, alene med den hensigt at skade disse personer og selskaber.

Hans speciale, ud over at forfalske dokumenter, er at blogge indlæg hvor injurier mod diverse mennesker udspredes, oftest med falske idenditeter fra kvinder for at gøre det mere troværdigt, hvis navne han bruger uden deres vidende. Hans mest berygtede forfalskning er navnet Dennis Kekas på en udenlands hadehjemmeside Webdane…….., hvis URL navn skifter hele tiden fra den ene gratis netserver til den anden efterhånden som hans injurier bliver blacklistet. 

Selv om Allan Nobel Andreasson, flere gange er dømt, bl.a. kr. 160.000 og kr. 74.000 i erstatning til Kapuka.dk' ejer Troels Olivero, for at klistre Internettet til med forfalskede domme om Troels Olivero, injurier og udokumenterede påstande, forsætter han med uformindsket styrke på udenlandske Internet hjemmesider, som er umuligt at stoppe. Det må konstateres at mandens sygelige adfærd gør ham uden for pædagogisk rækkevidde

Nedenfor er nogle af de domme og tiltaler som vedrører manden. læs selv og bedøm. (læs også om FÆNGSELSDOM manden har modtaget på www.allan-nobel.com)

 

 


 

Allan Nobel Andreasson DØMT i Landsretten V.L. B–3194–13 for 3 tilfælde af straffelovens §267. 


 Den 22.1.2016 blev Allan Nobel Andreasson fra Nobelantik dømt for følgende ærekrænkende, injurerende løgne fremsat på Internettet.

”historien om Troels Olivero, Gauguin.dk for nylig, i Sø- og handelsretten blev dømt som løgner…” 

”Troels Olivero, Gauguin.dk har før solgt falske ting i kr. 100.000.00- klassen”

”Sidste nyt!..Af en eller anden årsag har den vanekriminelle Troels Olivero fjernet auktionen om den yderst smagløse museumssmaragd”

 

DOM

 

 

 

Igen igen igen blev Allan Nobel Andreasson, (Nobelantik, Webdane) dømt, denne gang til at betale i alt kr. 74.000 for injurier mod Troels Olivero

 

Den dybt kriminelle Allan Nobel blev så igen dømt efter straffeloven for at udbrede injurier og forfalske uægte domme på Internettet mod Troels Olivero's renomé og faglighed.  Læs sagens påstande, rettens afgørelse og begrundelse.

 

DOM

 


 

 

Allan Nobel andreasson, (Nobelantik, Webdane) idømt erstatning på kr. 160.000 for injurier mod Troels Olivero og Gauguin

 

Bla. for falsk at påstå at Troels Olivero er dømt i Sø- og Handelsretten. 

 

DOM
 


Allan Nobel Andreasson (Nobelantik, Webdane) tiltalt af anklagemyndigheden for BL.A. DOKUMENTFALSK med den hensigt at få andre straffet.

 

Vedrører injurie mod Gauguin Trading (kapuka.dk) og Troels Olivero hvor Allan Nobel Andreasson begik dokumentfalsk.

 

Bekræftelse på sigtelse fra hans beskikkede advokat Claus Bonnez (formand for KRIM)


Sagen startede i 2009 og første gang berammet til domsforhandling i februar 2011 i retten i Randers med sags nr. SS22-1155/2010 men er endnu ikke afsluttet da retten har måtte udsætte sagen til domsforhandling 3 gange idet Allan Nobel andreasson ikke mødte op i retten. Opdatering på sagen kan gives af retten i Randers. På et tidspunkt bliver retten vel træt af at stille dommer, domsmænd, anklager og forsvarer til rådighed uden at manden møder op.

 

Billede af Allan Nobel Andreasson (Nobelantik, Webdane) fra Amtsavisen i Randers

 
 

 

Allan Nobel Andreasson (Nobelantik, Webdane) tabte fogedforbudssag mod Troels Olivero

 

Allan Nobel havde anlagt fogedforbud mod at Troels Olivero tog til genmæle og offentliggjorde Allan Nobels domme, forfalskninger og injurier mod Gauguin Trading og Troels Olivero. Allan nobel tabte da dommeren i sine præmis fastslog at Allan Nobel ikke har nogen rettigheder der er krænket da indholdet i denne genmæle artikel er faktuel korrekt. 

 

DOM

 

 


 

 

 

Datatilsynet på vegne af Allan Nobel Andreassen tabte igen i samme sag som han tabte ovenstående fogedretssag. Persondataloven siger at man ikke uden grund må oplyse andre personers domme. Han glemte dog at fortælle Datatilsynet og anklager at han var dømt og at dommeren tilkendte Gauguin kr. 30.000 til offentliggørelse af dommen (ovenstående kr. 160.000 dom), samt at han er tiltalt for dokumentfalsk. Dette dokumenterede Gauguin Trading under domsforhandlingen og RETTENS PRÆMIS FOR AT FRIKENDE GAUGUIN TRADING VAR NETOP AT ALLAN NOBEL ANDREASSEN ER DØMT FOR INJURIER MOD GAUGUIN TRADING OG TROELS OLIVERO.

 

DOM

 


 

 

 

Allan Nobel Andresson POLITIANMELDT for  DØDSTRUSLER af Gauguin Tradings advokat Carl-Erik Nielsen

 


 

 

Nobelantik.dk v/Allan Nobel Andreasson SAGSØGT igen igen for INJURIER mod Gauguin Trading og Troels Olivero 

Sagen kører ved retten i Randers og er ikke afsluttet (afsluttet 10-12-2013, se dommen ovenfor)

 

STÆVNING

REPLIK

PROCESSKRIFT

 


 

 

 

Larsen data v/Peter Larsen fik fogedforbud og senere landsretsdom imod at udbyde en hjemmeside

med INJURIER ejet og fremsat af Allan Nobel Andreasson

 

Fogedretskendelse

 

Landsretsdom

Disse domme igen et resultat af Allan Nobel Andreassons injurier og forfalskninger på internettet. 

Larsen Data var netudbyder af en dansk hjemmeside ejet af Allan Nobel Andresson der automatisk blev viderestillet til en udenlands hjemmeside fyldt med injurier og forfalskninger mod Troels Olivero. Larsen Data havde den opfattelse at fordi han ikke selv havde forfattet injurierne og fordi injurier ikke lå på den hjemmeside han var udbyder for men alene blev automatisk viderestillet til, så var det ikke strafbart at tjene penge på at udbyde hjemmesiden. Fik først fogedforbud og efter en tur i byretten blev dømt efter straffeloven i LANDSRETTEN.

Citat "Thi kendes for ret. Byrettens dom ændres, således at den af København Byrets fogedret den 22. oktober 2007 afsagte kendelse, hvorefter "det forbydes rekvisitus, Larsen Data v/Peter Larsen, at viderestille fra internetadressen wwv.webdane.dk til wwv.webdane.3-hosting.net" kendes lovlig gjort og forfulgt."

I fogedretten var Gauguin Auktioner og Troels Olivero sagsøger og Gauguin Trading som var moderselskab til Gauguin auktioner forsøgte i Landsretten at overtage Gauguin auktioners retstilling, men det blev afvist og Larsen Data fik kr. 15.000 i retsomkostninger for den afvisning.

 

_______________________________________________________________________________________________________________

[profiler]
Memory usage: real: 21233664, emalloc: 20843368
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem