Default welcome msg!

Diamantgrader uddannelse

Lagerstatus: Ikke på lager

7.995,00 DKK

Hurtigt overblik

BLIV EKSAMINERET DIAMANTGRADERER

Eneste danske uddannelse som diamantgraderer.


beskrevet af Troels Olivero

Diamantgrader uddannelse

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

Detaljer

BLIV EKSAMINERET DIAMANTGRADERER

Eneste danske uddannelse som diamantgraderer.

Både uddannelsesmateriale og eksamen er på dansk.

Bliv eksamineret diamantgraderer hjemme fra din stue. Både undervisning og eksamen foregår i dit eget tempo hjemme fra din stue.

Du skal altså ikke møde på bestemte tider på bestemte steder til undervisning. Det hele foregår på Internettet samt i kontakt med din lærer som dagligt besvarer dine spørgsmål på e-mail.

Uddannelsen er tilrettelagt så alle der har interesse for diamanter kan gennemføre den. Består du eksamen får du tilkendt betegnelsen eksamineret diamantgraderer. Ønsker du ikke at tage eksamen får du certifikat for gennemførelse af uddannelsen.

Uddannelsen er velegnet til dig som måske gerne vil beskæftige dig med handel af diamanter. Måske køber eller sælger du diamanter eller smykker på auktioner og vil gerne vide om du betaler den rette pris eller får den rette vurdering når du sælger. Du vil måske arbejde som diamantgraderer med certificering af diamanter på et professionelt niveau. Måske arbejder du allerede i branchen hos en guldsmed eller et auktionshus og vil gerne uddanne dig bedre indenfor faget.

Uanset så er denne uddannelse lige det du mangler. Og der er ingen pres hvornår den skal være færdig eller hvornår du går til eksamen. Alt afhænger af tiden du har til rådighed.

Prisen er kun DKK 7.950, der uden rente eller gebyr kan betales over 3 måneder. Det eneste krav til betaling er, at hele uddannelsesafgiften skal være betalt inden den afsluttende eksamen.

Selve uddannelsen består af 14 lektioner, som i indhold og længde varierer. For at opnå betegnelsen eksamineret diamantgraderer skal du bestå 2 eksamener.

Den første eksamen foregår på Internettet på tid. Der vil være tid nok til at besvare spørgsmålene, som består en kombination af spørgsmål, hvor der enten vil være op til 5 svarmuligheder eller et falsk kontra sandt besvarelse. Denne eksamen er parat viden og der vil ikke være tid at slå op i undervisningsmateriale for at finde svarene.

Til den anden eksamen vil du få tilsendt diamanter til graduering, hvor du indenfor et specifikt tidsrum skal graduere diamanterne på baggrund af de principper og retningslinjer som du har lært på uddannelsen.

Her kan du tilmelde dig uddannelsen

Skriv til info@dgal.dk for at tilmelde dig.
Uddannelsegebyret kan betales fra din computer med VSA, Master Card eller American Express.
Du kan også betale ved netbank overførsel.

Ved tilmelding bedes du meddele om du ønsker at betale det hele nu eller over 3 rater samt oplyse den betalingsmetode du ønsker.

Vi sender vi dig derefter på e-mail link til betaling.

Ved tilmelding bedes du også oplyse om dit fulde navn og adresse.

Hvis du vælger at betale over 3 rater sender vi dig en betalingsaftale til underskrift.

Efter betaling af beløbet eller 1 rate sender vi dig indenfor 24 timer password til adgang til uddannelsen samt kontakt info til din lærer.

Klik her for at læs mere hos Scandinavian School of Gemology. Med venlig hilsen Scandinavian School of Gemology

Vær den første til at bedømme dette produkt

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.